Skinial Tatoeage Verwijderen Zonder Laser

                          Tatoeage verwijdering Skinial gebruikt het natuurlijke afweermeganisme van de huid.

Met onze tatoeageverwijderingsmethode maken we gebruik van de natuurlijk afweerreactie van de huid en het genezingsproces door de tatoeage- inkt volledig te verwijderen uit het lichaam.Met behulp van micro- pigmentnatieapparaat, verwijderen we kleine secties van de epidermis in de vorm van kleine cirkels met een maximumdiepte van 0.3 mm. Door toegestaande huid bruggen tussen de kringen, vermindert het risico van littekenvorming in vergelijking tot het behandelen van grotere gebieden.

                                                                Welke voordelen bie de skinial behandeling?

De tatoeage inkt verlaat het lichaam via het huidoppervlak en de verwijderingsvloeistof zal binnen een uur volledig worden afgebroken, door de natuurlijke stofwisseling van het lichaam. Er blijven geen verontreinigde stoffen in het lichaam.

Verwijderd alle Kleuren

Allen kleuren en combinaties kunnen worden verwijderd met ons tatoeageverwijderingsproces zonder laser. Dit proces omvat niet alleen gewone tatoeage inkt maar ook speciale mengsels.  In bijna alle gevallen kunnen wij in de eerste behandeling alle kleuren verwijderen.

  Lager aantal behandelingen dan bij andere behandelingen zoals de laser methode

In vergelijking met de laser methode is het aantal behandelingen met Skinial aanzienlijk lager. Kleine tatoeages  ( maximaal 16 vierkante cm ) eisen meestal maar drie toet vier behandelingen, afhankelijk van de vorm van de tatoeage. Daarom is onze tatoeage verwijderingsmethode  duidelijk goedkoper dan tatoeageverwijdering  door middel van laser.

    Minder Pijn

Tatoeage verwijdering met Skinial is over het algemeen minder pijnlijk dan tatoeëren zelf.

Wat zijn de verwachte Resultaten

De huid is een levend orgaan, in tegenstelling tot graffiti, die makkelijk van een muur kan worden verwijderd. Iedereen reageert dus anders. Een goed resultaat is bepaald wanneer u de tatoeage op een afstand van 1 meter niet meer kunt zien. In ons uitvoerige intake gesprek vóór het begin van de behandeling, bespreken we uw verwachtingen en het haalbare resultaat.

Bij de meeste tatoeages die we hebben verwijderd, kon u de voormalige tatoeage niet met blote oog herkennen, Bij het verwijderen van een kleine tatoeage kunt u na 2 á 3 behandelingen resultaat verwachten. De huid zal op zijn vroegst na 9 tot 12 maanden terug keren zijn normale stadia. Dit komt door het genezingsproces tussen elke behandeling die 8 tot 12 weken duurt.

De huid heeft meer tijd nodig om zijn roodheid te herstellen. Een grotere tatoeage heeft duidelijk een langere periode nodig om te verdwijnen.

   Prijs per Sessie

Prijs per sessie is afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Wilt u een Beoordeling  van uw tatoeage? neem dan contact met ons op.