Microneedling

Microneedling is een behandeling die de huid verjongt en rimpels verminderd.
Daarnaast verbeterd de algehele porie structuur en is de microneedling behandeling zeer geschikt om pigmentvlekjes te egaliseren en littekens te verminderen.

Wat kun je tijdens en na de behandeling verwachten.

Voor de behandeling wordt alle make-up verwijderd en zal er een dieptereiniging plaats vinden die als zeer prettig ervaren wordt. Bij de behandeling worden er duizenden minuscule gaatjes in de huid gemaakt waar je niets van voelt en ziet. De huid reageert alsof er wondjes zitten (en gaat zo snel mogelijk alles repareren) Alle processen worden dan ook in gang gezet om de huid te repareren, waardoor er Elastine, Hyaloronzuur en Collageen wordt aangemaakt.
Resultaten van de behandeling zijn een gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekjes, opvulling van acne littekens, gladder maken van operatie of traumatische littekens.

Microneedling 001

Waar wordt microneedling op toegepast?

* Acne littekens
* Littekens
* Verslapte huid
* Pigment vlekken
* Als opfrisser van de huid
* Rimpels en fijne lijntjes
De producten die wij gebruiken zijn: 100% effectief, 100% veilig, 100% aanpasbare producten, geen BSE (geen component van dierlijke oorsprong), vrij van parabenen.