Make-up By Naomi

Feesten, bruiloften of festivals zijn de ideale gelegenheid om jezelf helemaal te laten zien en flink uit te pakken met een feestelijke of glamour look. Dit kan lastig zijn in je eentje te doen wanneer het maken van creatieve kapsels niet je ding is en je zelf niet in bezit bent van de nodige make-up skills voor een prachtige look.
Om je haar en make up te laten doen, kan je natuurlijk altijd terecht bij Make-up By Naomi.
Als professioneel visagiste en gepassioneerde make-up liefhebber zal ik ervoor zorgen dat je er prachtig uitziet voor welke gelegenheid dan ook!
Ik werk samen met
Bellapierre Cosmetics komt met een luxe gamma van mineraalmake-up met natuurlijke ingrediënten voor een perfecte dekking en een indrukwekkend resultaat. De sterke pigmenten en mineralen zorgen ervoor dat uw huid er niet alleen geweldig uitziet, maar ook nog eens fantastisch aanvoelt. ""De producten van Bellapierre Cosmetics zijn uniek, dankzij het feit dat wij onze eigen producten maken waardoor we snel kunnen inspelen op veranderende trends binnen de cosmeticamarkt; dankzij de variatie in de kleurpigmenten en het feit dat natuurlijke ingrediënten de basis vormen van onze volledige mineraalmake-uplijn, zodat onze producten geschikt zijn voor alle huidtypen en huidskleuren."" - Bellapierre.
Neem contact met mij op en laat een berichtje achter op de contactpagina. Of je nou een vraag hebt, een kennismakings gesprek in wilt plannen of meer wilt weten over een bepaalde behandeling of look, bij mij kun je terecht voor al je vragen!

Make-up By Naomi