Skinial Tatoeage Verwijderen Zonder Laser

Tatoeage verwijdering Skinial gebruikt het natuurlijke afweermechanisme van de huid.

Met deze methode van tatoeageverwijdering wordt er gebruik gemaakt van de natuurlijke afweerreactie en het genezingsproces van de huid, waardoor de tatoeage inkt volledig uit het lichaam zal verdwijnen. Met een micro-pigmentatie apparaat worden kleine ronde secties van de opperhuid verwijderd.

Door het toebrengen van kleine cirkels ontstaan er zogenoemde huidbruggen welke in tegenstelling tot het behandelen van grote oppervlakten, het risico op littekenvorming sterk verminderen.

Welke voordelen bied de Skinial behandeling?

De tatoeage inkt verlaat het lichaam via het huidoppervlak en de verwijderingsvloeistof zal binnen een uur volledig worden afgebroken, door de natuurlijke stofwisseling van het lichaam. Er blijven geen verontreinigde stoffen achter in het lichaam.

Verwijderd alle Kleuren.

Alle kleurencombinaties kunnen worden verwijderd middels dit tatoeageverwijderingsproces zonder laser. Dit proces omvat niet alleen gewone tatoeage inkt maar ook speciale mengsels. In de meeste gevallen kunnen in de eerste behandeling alle kleuren al worden verwijderd.

Lager aantal behandelingen dan bij andere behandelingen zoals de laser methode.

In vergelijking met de laser methode is het aantal behandelingen met Skinial aanzienlijk minder. Een tatoeage van ongeveer 16 cm² heeft doorgaans 3 á 4 behandelingen nodig om volledig te worden verwijderd. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de vorm van de tatoeage. Doordat er minder behandelingen nodig zijn is deze verwijderingsmethode aanzienlijk goedkoper dan tatoeageverwijdering door middel van laser.

Doet het pijn?

Tatoeage verwijdering met Skinial is over het algemeen minder pijnlijk dan tatoeëren zelf.

Wat zijn de verwachte Resultaten

De huid is een levend orgaan en iedere huid reageert anders. Een goed resultaat is Wanneer de tatoeage/plek vanaf een afstand van 1 meter niet meer te zien is. In ons uitvoerige intake gesprek wat voorafgaande de behandeling zal plaats vinden, bespreken we uw verwachtingen en het haalbare resultaat.

Bij de meeste tatoeages die middels deze methode verwijderd zijn, zijn de voormalige tatoeage niet meer met blote oog herkennen, Bij het verwijderen van een kleine tatoeage kunt u al na 2 á 3 behandelingen resultaat verwachten. De huid zal dan ongeveer na 9 tot 12 maanden terug gekeerd zijn in de originele staat, zonder tatoeage. De lange duur komt door het genezingsproces tussen elke behandeling die 8 tot 12 weken duurt.
Een grotere tatoeage heeft uiteraard een langere periode nodig om te verdwijnen.

Prijs per Sessie

De prijs ‘per behandeling’ is afhankelijk van de grootte van de tatoeage.

Wilt u een Beoordeling  van uw tatoeage? neem dan contact met ons op.