Behandelingen

Skinial tatoage verwijderen zonder laser

Met deze methode van tatoeageverwijdering wordt er gebruik gemaakt van de natuurlijke afweerreactie en het natuurlijke genezingsproces van de huid waardoor de tatoeage inkt volledig uit het lichaam wordt verwijderd. Met behulp van een micro- pigmentatieapparaat, worden kleine secties van de epidermis (de opperhuid) verwijderd in de vorm van kleine cirkels met een maximumdiepte van 0.3 mm.

Door het toebrengen van kleine cirkels ontstaan er “huidbruggen” tussen de cirkels. Door deze huidbruggen wordt het risico op littekenvorming sterk verminderd ten opzichte van het behandelen van grotere oppervlakten.

Deesse led masker

Het DÉESSE PRO Led Masker is een ideaal middel om de huid te verzorgen en te verbeteren door het gebruik van LED licht.
Met de 3 klinisch bewezen golflengten/kleuren van de hoge kwaliteit LED’S (geen uv) is het mogelijkheid om veel verschillende huidindicaties te behandelen.​

Acne peeling

Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld Glycolzuur of Salicylzuur of Melkzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten, waardoor de kleur en textuur egaler worden. De talgproductie normaliseert en de kleine littekens en vlekjes vervagen. Daarnaast hebben de peelings ook positieve effecten bij huidveroudering. Omdat de huid zich vernieuwt voelt deze gladder en zachter aan, en oogt gezonder en frisser. Zelfs fijne lijntjes vervagen waardoor de huid een jeugdigere uitstraling zal hebben. Huidveroudering, pigmentproblemen, zon schade en acne zijn allemaal problemen die door de toepassing van een peeling verbeteren.

BB-glow

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.
Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis. Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.Met de 3 klinisch bewezen golflengten/kleuren van de hoge kwaliteit LED’S (geen uv) is het mogelijkheid om veel verschillende huidindicaties te behandelen.​

Cupping massage

Cupping is een massage techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Op het eerste gezicht ziet het er wat ongemakkelijk uit, maar de werking is zeer krachtig en effectief. De kracht van het vacuüm is heel sterk waardoor het de doorbloeding en Qi (de levensenergie volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde) stimuleert.

Microneedling

Microneedling is een behandeling die de huid verjongt en rimpels verminderd.
Daarnaast verbeterd het de algehele porie structuur en is de microneedling behandeling zeer geschikt om pigmentvlekjes te egaliseren en littekens te verminderen.
Resultaten van de behandeling zijn een gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekjes, opvulling van acne littekens, gladder maken van operatie of traumatische littekens.

Wimper extentions

Beauty Salon Aalsmeer is een kleine gezellige Salon waar persoonlijke aandacht centraal staat. Ieder mens is uniek en heeft dus ook andere ogen en wimpers.
Graag geven wij advies op maat, om vervolgens samen met u te overleggen welke wimperextensions geschikt zijn voor uw wimpers.
Zodat u tevereden de Salon verlaat met mooie natuurlijk uitziende wimperextensions.Ook de kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij uitsluitend met Neicha producten.