Skinial

Een tatoeage is een mooi middel om het lichaam te verfraaien. Dat kan onder andere in de vorm van een afbeelding of permanente make-up zijn in de mooist denkbare kleuren. In veel gevallen zal iedereen een leven lang blij zijn met de tatoeage waar voor gekozen is, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je erop uitgekeken bent en zo snel mogelijk de tatoeage wil verwijderen. Met deze methode van tatoeageverwijdering zonder laser, wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke afweerreactie en het genezingsproces van de huid, waardoor de tatoeage inkt volledig uit het lichaam zal verdwijnen.


HOE WERKT HET TATOEAGE VERWIJDEREN MET SKINIAL?

Tatoeageverwijdering Skinial gebruikt het natuurlijke afweermechanisme van de huid. Met onze tatoeageverwijderingsmethode maken we gebruik van de natuurlijke afweerreactie van de huid en het genezingsproces door de tatoeage-inkt volledig te verwijderen uit het lichaam. Met behulp van een micro-pigmentatie apparaat, verwijderen we kleine secties van de epidermis in de vorm van kleine cirkels met een maximumdiepte van 0.3 mm. Door toegestane huid bruggen tussen de kringen, vermindert het risico van littekenvorming in vergelijking tot het behandelen van grotere gebieden.

WELKE VOORDELEN BIEDT DE SKINIAL BEHANDELING?

-Verwijdert alle kleuren inkt
-Alle kleuren en -combinaties kunnen worden verwijderd met ons tatoeageverwijderingsproces zonder laser. Dit proces omvat niet alleen gewone tatoeage-inkt, maar ook speciale mengsels. In bijna alle
gevallen kunnen wij in de eerste behandeling alle kleuren verwijderen.
-Minder behandelingen nodig dan bij een andere behandelingen, zoals de lasermethode.
-In vergelijking met de laser-methode is het aantal behandelingen met Skinial aanzienlijk lager. Kleine tatoeages (maximaal 16 vierkante cm) eisen meestal maar drie tot vier behandelingen,

afhankelijk van de vorm van de tatoeage. Daarom is onze tatoeageverwijderingsmethode duidelijk goedkoper dan tatoeageverwijdering door middel van laser.
-Er blijven geen bestanddelen achter in het lichaam.
-Met de tatoeageverwijderingsmethode van Skinial verlaat de tatoeage-inkt het lichaam via het huidoppervlak en de verwijderingsvloeistof zal binnen een uur volledig worden afgebroken, door de natuurlijke stofwisseling van het lichaam. Er blijven geen verontreinigende stoffen in het lichaam achter!
-Minder pijnlijk dan met laser
-Tatoeageverwijdering met Skinial is over het algemeen minder pijnlijk dan het tatoeëren zelf.

WAT ZIJN DE VERWACHTE RESULTATEN?

De huid is een levend orgaan en iedere huid reageert anders. Een goed resultaat is Wanneer de tatoeage/plek vanaf een afstand van 1 meter niet meer te zien is. In ons uitvoerige intake gesprek wat voorafgaande de behandeling zal plaats vinden, bespreken we uw verwachtingen en het haalbare resultaat. Bij de meeste tatoeages die middels deze methode verwijderd zijn, zijn de voormalige tatoeage niet meer met blote oog herkennen, Bij het verwijderen van een kleine tatoeage kunt u al na 2 á 3 behandelingen resultaat verwachten. De huid zal dan ongeveer na 9 tot 12 maanden terug gekeerd zijn in de originele staat, zonder tatoeage. De lange duur komt door het genezingsproces tussen elke behandeling die 8 tot 12 weken duurt. Een grotere tatoeage heeft uiteraard een langere periode nodig om te verdwijnen.