Wimpers en Wenkbrauwen

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Vaak zijn de ogen ook het eerste waar iemand naar kijkt. Aan de ogen zelf kunnen wij natuurlijk niks doen, maar alles er omheen wel. De wimpers kunnen voller en langer gemaakt worden met diverse soorten extensions. De wenkbrauwen kunnen worden geëpileerd zodat deze weer netjes in vorm worden gebracht. Om de wenkbrauwen voller en strakker te laten lijken, kunnen deze ook met verschillende methodes worden geverfd. Hierdoor zal de wenkbrauw er weer netjes uitzien, voor een langere tijd.


Wenkbrauwen verven

Wil je voor een langere tijd even geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen, dan is verven daar een prima middel voor. Wij bieden de keuze uit “gewone” wenkbrauw verf en Henna.

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren is een erg secuur werkje met grote resultaten. Wanneer wenkbrauwen de juiste vorm hebben, omlijnen ze de ogen mooi en zorgen ze zo voor een ‘wakkere’ blik.

Wimper extentions

Wimper extensions zijn te verdelen in drie categorieën. One by One – 2D en 3D. Samen kijken wij naar de beste methode voor uw wimpers.