Harsen / waxen

Met waxen wordt het haar direct uit het haarzakje getrokken, waardoor je met een zijdezacht huidje achterblijft. Bovendien blijft het haar een stuk langer weg. Hoe lang dat precies zal zijn en hoe snel het haar weer terug groeit, verschilt uiteraard per persoon. Gemiddeld blijft het haar zo’n 2 á 3 weken weg. Hoe vaker er wordt gewaxt, hoe minder snel het haar terug zal groeien. Na een aantal behandelingen is het zelfs mogelijk dat de huid meer dan een maand haar vrij blijft. De haartjes zullen na een wax behandeling ook dunner terug groeien, dus geen harde stoppels meer, zoals na het scheren. Voor zowel mannen als vrouwen is waxen een uitstekende en huidvriendelijke manier om het lichaam of delen er van te ontharen.Lycon is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van het “ouderwetse” harsen. Met de Lycon Strip Wax en/of Lycon Hot Wax behandeling behoord het pijnlijke en plakkerige harsen tot de verleden tijd.
Enkele voordelen van de Lycon producten zijn:

-Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
-Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
-Wordt aangebracht op lage temperaturen
-Geen huidirritaties of roodheid
-Verrijkt met essentiële oliën

HOT WAX, DE WARME WAX ZONDER STRIPS

De sterke HOT wax van LYCON verwijdert haartjes al vanaf 1 mm zonder strips! Verwijdert moeiteloos alle stugge en altijd geschoren haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan!

GEZICHT, OKSELS EN BIKINILIJN (BRAZILIAN WAXING)

Voor het ontharen van het gezicht of delen van het gezicht zoals de kin, bovenlip, wenkbrauwen, kleinere en/of gevoelige plekken zoals handen, tenen, hals, oksels en bikinilijn (Brazilian wax) is de “Hot Wax” uitermate geschikt. Het verwijderd moeiteloos alle stugge en altijd geschoren haren al vanaf 1 mm, zonder strips! Het te ontharen deel wordt eerst voorbehandeld met de “Lycon Pre-Waxing Oil”. Deze olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos wat uiteraard prettig is, vooral voor de intiemere plekken. De “Hot wax” is ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en aloë vera, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haartjes! Met de “Hot Wax” worden zelfs alle stugge en altijd geschoren haren, moeiteloos verwijderd.

STRIP WAX

Voor het ontharen van grotere delen van het lichaam, zoals benen, rug, borst en buik is de “Lycon Strip Wax” dé ultieme oplossing. De “Strip Wax” heeft effect op alle soorten haartypes, zelfs op de meest stugge haren. Door de unieke samenstelling van het product is de behandeling vrijwel pijnloos, zacht en mild voor de huid en is het resultaat 100% haar vrij. De “Lycon Strip Wax” staat bekend als een sterk werkend product dat tevens super zacht is en dus fijn aanvoelt. Ook behoren de hete, plakkerige strips die niet alleen aan de haartjes trekken, maar ook aan de huid, tot het verleden. Alle soorten haren vanaf 2 mm zullen moeiteloos worden verwijderd met de Strip Wax. Net als bij de “Hot Wax” is de “Strip Wax” ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en aloë vera, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. Voor mannen die hun lichaam willen laten ontharen is de “Lycon MANifico Stip Wax”. Deze wax is speciaal ontwikkeld voor de stuggere haren. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haartjes! Met de “Strip Wax” worden zelfs alle stugge en altijd geschoren haren, moeiteloos verwijderd. Vooral voor mannen

NAZORG HARSEN/WAXEN

Na het waxen zal de huid in gemasseerd worden met Tea-Tree soothe of Soothing cream om de huid tot rust te laten komen.
Na een wax behandeling staan de haarzakjes open, wat de huid kwetsbaar maakt. Om een rode huid en/of eventueel infecties aan de huid zo goed mogelijk te voorkomen, adviseren wij het volgende:
*Draag geen strakke of niet ademende kleding.
*Gebruik geen geparfumeerde producten.
*Ga niet zwemmen in zout of gloor water totdat de rode huid verdwenen is.
*Neem geen heet bad of douche en ga niet naar de sauna tot de rode huid is verdwenen.
*Stel de huid niet bloot aan zon of zonnebank totdat de roodheid is afgenomen.
*Gebruik geen bruinende producten totdat de rode huid is hersteld.
*Niet exfoliëren 72 uur na het waxen.
*Niet scheren tussen twee waxbehandelingen door.