Massages

Even geen gestress tijdens één van de relaxe behandelingen. Ontstressen is niet het enige doel wat onze relaxe behandelingen hebben. Iedereen kent het haast wel: Spier- en/of gewrichtspijn. Waar gewone massages hun limiet hebben, gaan onze behandelingen door met het bestrijden van allerlei kwaaltjes, zoals onder andere een opkomende verkoudheid, spier- en gewrichtspijn, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderpijn en zo voort.  Even een lekker relaxe momentje waar je niet alleen rustig, maar ook gezonder van wordt.


CUPPING MASSAGE

Cupping is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt de huid en het bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door de reflexwerking van het lichaam komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning.

CELLULITE CUPPING (VIT-ICE) MASSAGE

De meest effectieve behandeling tegen cellulite is een anti cellulite cupping-behandeling in combinatie met een ijs-massage. Een ijs-massage stimuleert de bloedcirculatie, versnelt het stofwisselingsproces en stimuleert de vetverbranding. Vetophopingen en verklevingen worden los gemaakt en het onderhuidse weefsel wordt geactiveerd. Als gevolg hiervan worden gifstoffen en vetzuren afgevoerd en het huidbeeld verbetert.
De ijs-massage brengt het huidverbeteringsproces van binnenuit op gang, waardoor hardnekkige cellulite bestreden wordt, en na afloop van een combinatiekuur ook langer weg blijft. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een ijs-massage in combinatie met de anti-cellulite-cupping-massage.