WimperExtensions

We zien volle wimpers vaak als schoonheidsideaal. Niet gek dus dat er met de technieken van nu, mogelijkheden zijn om je wimpers te verlengen met extensions. Wij zijn met Beauty Salon Aalsmeer gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions en zullen beoordelen welke wimpers en welke techniek het beste bij jou zal passen.


ONE-BY-ONE WIMPEREXTENSIONS

De klassieke wimpertechniek is de one-by-one. De term zegt het eigenlijk al: op iedere wimper komt een nepwimper. Deze techniek is momenteel één van de populairste behandelingen in Nederland. Het geeft een open look aan de ogen, natuurlijk, maar toch zichtbaar. Een echte aanrader voor wie af wil van kleverige mascara die op de vroege ochtend moet worden aangebracht én voor een mooier resultaat dat niet overdreven opvalt. Per natuurlijke wimper wordt er één wimperextension geplaatst. De extensions hebben een sterkere krul dan de natuurlijke wimpers en geven hierdoor een langer effect. Daarnaast zijn ze ook iets dikker/breder dan de natuurlijk wimper voor volume. Er wordt met verschillende lengtes gewerkt, zo wordt er altijd tot in de hoekjes met zeer korte extensions gewerkt voor een natuurlijk effect.

VOLUME 2D WIMPERS

Bij Volume 2D en Volume 3D wimpers ga je voor een lang en vol resultaat. Volume 2D heeft ten opzichte van de Volume 3D een iets meer natuurlijke look. Met de Volume 3D wimpers kan het mooie, volle wimper effect gecreëerd worden. De extension haartjes zijn bij de Volume 2D & Volume 3D techniek een stuk dunner dan bij de One-by-One wimper, dat is omdat er meerdere extension haartjes op één wimper haartje geplakt worden. Bij de Volume 2D zijn dat 2 extensions per haartje en bij de Volume 3D zijn dat er 3 per haartje. De Volume 2D en Volume 3D zijn beide ook zeer geschikte opties om de wimpers te verlengen als je zelf niet zoveel haartjes hebt.

RUSSIAN VOLUME

Russian volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 4D-9D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One en/of de 2D & 3D techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. Dus de hele dag door een mooie glamoureuze look, ook bij het opstaan!

HOELANG BLIJVEN WIMPEREXTENSIONS ZITTEN?

De groeicylus van je eigen wimper ligt tussen de 4 en 6 weken. Gemiddeld kun je iedere 3 weken terugkomen om je wimpers weer te laten zetten. Je wimper draait uit het haarzakje wanneer het groeit. Dit zorgt ervoor dat je nepwimpers na een aantal weken verschillende kanten op kunnen gaan staan. Het zetten van een nieuwe set duurt 60 tot 75 minuten. Voor het wimpers opvullen ben je gemiddeld 40 minuten kwijt.