VIT-ICE Massage

Er zijn veel manieren om cellulitis te bestrijden. Sommigen van hen kunnen zeer effectief zijn, op voorwaarde dat ze op de juiste manier worden geselecteerd.
Het meest problematische is het werken met watercellulitis, dat vaak gepaard gaat met vasculaire problemen – waardoor de behandelingsopties worden beperkt en veel beschikbare methoden voor anticellulitis worden uitgesloten.
Gelukkig hebben we ICE!


CELLULITIS

Cellulitis is een aandoening in de structuur van het onderhuidse weefsel, die meestal optreedt in het gebied van de dijen, billen en buik. Het is zichtbaar in de vorm van brokken en oneffenheden, vergelijkbaar met de structuur van sinaasappelschil. Stoornissen van de bloed- en lymfemicrocirculatie zijn, naast de toename van vetweefsel, een van de belangrijkste directe oorzaken van cellulitis. Dit resulteert in hypoxie van cellen, een trager metabolisme en stagnatie van water en gifstoffen. Dit verhoogt op zijn beurt de opbouw van lichaamsvet … enzovoort.

KOUDE AANVAL TEGEN CELLULITIS

Er zijn veel manieren om cellulitis te bestrijden. Sommigen van hen kunnen zeer effectief zijn, op voorwaarde dat ze op de juiste manier worden geselecteerd. Het meest problematische is het werken met watercellulitis, dat vaak gepaard gaat met vasculaire problemen – waardoor de behandelingsopties worden beperkt en veel beschikbare methoden voor anticellulitis worden uitgesloten.
Gelukkig hebben we ICE!
VIT-ICE ijsmassage is een niet-invasieve, cryotherapeutische, drainerende en anticellulitisbehandeling . Ice is een ideaal middel om cellulitis tegen water en oedeem te verminderen. Door het autonome zenuwstelsel te stimuleren, veroorzaakt het afwisselend samentrekking en ontspanning van haarvaten (pompeffect), wat resulteert in resorptie van restvloeistoffen en verbetering van de microcirculatie. Het stimuleren van de microcirculatie van door cellulitis aangetaste gebieden verbetert het lokale metabolisme en vermindert zo de ophoping van vet en toxines.

Een bijkomend voordeel van de ijsmassage is het feit dat het, wanneer het systematisch wordt uitgevoerd, de bloedvaten ontspant en versterkt , waardoor het kan en zelfs moet worden uitgevoerd bij mensen met verwijde bloedvaten, de zogenaamde “Spataderen”. Het heeft een gunstige invloed op het gehele bloedcirculatiesysteem. Kou zorgt ook voor vernauwing en verbetert de werking van lymfevaten , die onder invloed van warmte worden uitgerekt en lymfe minder goed afvoeren, wat stagnatie van cellulitis veroorzaakt. Activering van de microcirculatie in de huid betekent ook een betere oxygenatie van huidcellen , die hun energiereserves beter gebruiken. De werking van de huid verbetert, deze ademt beter en wordt beter gevoed. Het vermogen om actieve ingrediënten uit cosmetica die tijdens en na de ijsmassage worden aangebracht, op te nemen, neemt ook toe .

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

-vermindering van cellulitis
-vermindering van zwelling
-het verminderen van de neiging om water in het lichaam vast te houden
-versterking en elasticiteit van capillaire bloedvaten
-verbetering van de werking en het gehele bloed- en lymfecirculatiesysteem
-versteviging en zuurstofvoorziening van de huid
-versterking van de ondersteunende vezels van de huid
-ontgifting van de huid en het lichaam
-stimulatie van de opname van actieve ingrediënten uit cosmetica
-stimulatie van het lokale metabolisme
-verbeterd welzijn
-verharding en revitalisering van het lichaam