Make-Up By Naomi

Feesten, bruiloften of festivals zijn de ideale gelegenheid om jezelf helemaal te laten zien en flink uit te pakken met een feestelijke of glamour look. Dit kan lastig zijn in je eentje te doen wanneer het maken van creatieve kapsels niet je ding is en je zelf niet in bezit bent van de nodige make-up skills voor een prachtige look.

Om je haar en make up te laten doen, kan je natuurlijk altijd terecht bij Make-up By Naomi.
Als professioneel visagiste en gepassioneerde make-up liefhebber zal ik ervoor zorgen dat je er prachtig uitziet voor welke gelegenheid dan ook!


Waarom Bellápierre?

BelláPierre make-up bestaat voor 100% uit mineralen die de huid niet zullen irriteren. Deze mineralen zijn verkregen uit natuurlijke grondstoffen, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes. Het verwijderen van deze make-up is tevens ook zeer eenvoudig. Het zal de poriën niet verstoppen en er zullen aanzienlijk minder ophopingen van talg zijn, waardoor de huid rustig en minder grof blijft. Dermatologen geven daarom ook het advies om bij moeilijke huidtypes, BelláPierre te gebruiken. BelláPierre heeft ook diverse awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up. Zo waren zij bijvoorbeeld: City Awards Finalist- Cosmetic Innovator of the year 2016 en waren zij de winnaar van de Natural Health International Beauty Awards in 2016.

Laten opmaken

Ben je zelf niet echt een ster in het opmaken of wil je de make-up voor een speciale gelegenheid op een professionele manier laten doen, dan kan dat bij Noami. Als professioneel visagiste en gepassioneerde make-up liefhebber zal zij ervoor zorgen dat je er prachtig uitziet voor welke gelegenheid dan ook! Samen zal er gekeken worden naar de persoonlijke wensen en zal er goed opgelet worden dat het hele plaatje zal kloppen. Mocht er toch ergens twijfel over zijn, dan kunnen er altijd meerdere opties uitgeprobeerd worden.

Make-up advies

Wil je zelf de make-up doen, maar ben je opzoek naar wat tips, dan is het bij Naomi ook mogelijk om een sessie vol met make-up tips, trucs en ander advies in te plannen. Voor speciale gelegenheden is het altijd fijn om net even wat extra’s aan het uiterlijk te doen. Wellicht wordt er wel een compleet nieuwe stijl ontdekt waar je helemaal happy mee bent. Met make-up zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hair styling

Met alleen make-up ben je er nog niet.