Wenkbrauwen Epileren

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel binnen het gezicht. Wanneer wenkbrauwen de juiste vorm hebben, omlijnen ze de ogen mooi en zorgen ze zo voor een ‘wakkere’ blik. Ieder mens heeft andere wenkbrauwen. Het mooi epileren maakt vrijwel bij iedereen een groot, zichtbaar verschil.
Door middel van epileren kan er voor een mooie en natuurlijke vorm van de wenkbrauw gezorgd worden. De vorm van de wenkbrauwen zijn erg ’trendgevoelig’. Op dit moment zie je bijvoorbeeld, bijna niemand meer met ’tot dunne streepjes geëpileerde’ wenkbrauwen, maar vooral de wat vollere, natuurlijk uitziende wenkbrauwen.


Niet iedereen is natuurlijk in het bezit van “een volle bos”. Door bepaalde epileer technieken toe te passen, is het zelfs mogelijk om de wenkbrauwen er voller uit te laten zien en als dat niet genoeg is, kunnen de wenkbrauwen ook geverfd worden om zo het maximale resultaat te kunnen bereiken. Het epileren van de wenkbrauwen is niet enkel een “luxe” behandeling om er mooi uit te zien. Het komt maar al te vaak voor dat er rondom en met namen, tussen de wenkbrauwen, ongewenste haartjes groeien. De beste manier om deze weg te krijgen en voor een langere tijd weg te houden, is door de haartjes te epileren.